Over Mij

Hi,

Welkom op mijn blog!

Ik ben Naaz, in de dertig en heb een fulltime baan. Ik ben gek op kleding, schoenen, tassen en make-up. Ik bewaar heel veel en op gegeven moment zie je dat bepaalde dingen weer terug komen in de mode, vaak alleen nèt in een ander jasje. Ik koop dan niet per se het nieuwe, omdat ik het oude nog heb. Ik mix & match dan graag oud met nieuw. Geweldig vind ik dat!

Ik houd van stijl & trends. Nou ja, van bepaalde trends dan, want niet alle trends zijn voor iedereen weggelegd, vind je niet? De modewereld is non stop in ontwikkeling maar aan de andere kant alles is ook al ooit geweest. Ik krijg vaak vragen over waar ik bepaalde dingen vandaan heb en of ze nog verkrijgbaar zijn. Mocht dit niet zo zijn, dan wijs ik mensen erop dat er altijd alternatieven zijn.

Zoals je misschien al door hebt, vind ik het leuk om te inspireren op dit gebied en hoe kun je dit beter dan door erover te bloggen?

Ik vind het belangrijk om mijn stijl te behouden en tegelijkertijd mijn eigen draai aan trends te geven. Mijn hoofdregel: blijf jezelf, blijf uniek en zet trends naar je eigen hand!

Wat mijn stijl betreft: heel uiteenlopend. Ik kleed me en maak me op naar hoe ik mij op dat moment voel. Dat kan per dag erg verschillend zijn. Ik weet dat er velen als mij zijn:

We willen er denk ik allemaal wel mooi uitzien en het liefst er niet de hoofdprijs voor hoeven betalen. Herken je jezelf? Op mijn blog deel ik mijn ervaringen, mijn smaak in kleding en make-up.

Liefs van Naaz

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *