Mijn Muhammad Ali shirt

Deze foto’s zijn oud. Nou ja, oud…

Ze zijn alweer van afgelopen zomer, om precies te zijn in augustus gemaakt. Ik ben er helaas nooit meer aan toe gekomen om ze te posten en dat vind ik eigenlijk heel jammer! Ik irriteerde me hiernaast echt kapot aan het feit dat ik een of ander wit pluisje op mijn rechtermouw heb zitten haha. Maar goed, ik heb deze outfit toevallig afgelopen weekend weer aangehad, toen het zo’n heerlijk weer was. Toen bedacht ik me dat ik deze serie foto’s nog bewaard had.  Ik heb uiteindelijk besloten om ze toch met jullie te delen.

Mijn haar ziet er nu sinds anderhalve week heel anders uit trouwens. Benieuwd? Hou mijn blog in de gaten want in een upcoming post vertel ik er alles over!

Terug on topic: Muhammad Ali..de legendarische bokser. Maar hiernaast… man wat was hij een strijder. Hij heeft wegen voor mensen geopend door zijn moed en standvastigheid… Er zijn velen in de wereld die voor verandering hebben gezorgd ten positieve en geschiedenis hebben geschreven,  ik heb immens respect voor zulke mensen.

Ik liep toevallig op de herenafdeling in Primark en toen ik deze daar zag hangen was ik he-le-maal verkocht! Ik wist al gelijk, door mijn voorliefde voor oversized shirts, hoe ik deze zou dragen: lekker met een zwarte legging en mijn witte sneakertjes eronder.

Het shirt is een maat XL en ik maakte het geheel uiteindelijk af met mijn lakleren shopper en met mijn Ruby Woo lipstick van Mac.

Een tip voor jullie ladies: verkijk je niet op het feit dat iets “herenmode” is. Het zal je nog verbazen wat voor leuke dingen je daartussen kunt vinden! Natuurlijk hebben ze deze niet meer in de huidige collectie, maar mocht je een dergelijk shirt willen hebben: klik hier.

Het wordt nu steeds lekkerder en warmer weer en ik weet nu al dat dit nog steeds een van mijn favoriete outfitjes is!

Ali shirt – Primark, legging – H&M, shopper – Armani, sleutelhanger/tashanger – River Island, horloge – Casio, sneakers – Lacoste

foundation – Max Factor Miracle Match in Caramel, concealer: yellow concealer van L.A. Girl, contour: Max & More contour powder palette van Action, wenkbrauwpotlood – Hema 02,  eyeliner- NYC, mascara: L’oreal False Lash Superstar Red Carpet edition, blusher – Mac Modern Mandarin, lipstick – Mac Ruby Woo, lipliner – Mac Cherry

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *