Knalgeel met pimpelpaars.. alles kan!

Oke, niet echt knalgeel en pimpelpaars. Eerder okergeel en donkerpaars. Ik heb een tijdje terug goudkleurige sneakers besteld bij Zara, die ook voor okergeel door kunnen. Heerlijk vind ik ze!

Ik bedacht me opeens dat ik een lange doorzichtige blouse/jurk in dezelfde kleur heb. Ik weet ook nog precies waar ik die blouse vandaan heb en wanneer. Ik was in 2011 (ja, lang geleden!) gaan winkelen in de Kalverstraat in Amsterdam en stapte toen Monki binnen.

Monki was toen alleen nog maar in Amsterdam gevestigd en ik kende het merk alleen uit de tijdschriften. Ik móest er wel even naar binnen, om er vervolgens met deze geweldige oversized blouse uit te stappen. Je kunt het eerder een tuniek of jurk noemen dan een blouse, vind ik. Inmiddels zitten er ook vestigingen van Monki in Rotterdam en Den Haag. Mocht je van wijde, asymmetrische en oversized kleding houden dan zul je hier geheid slagen.

Het was erg lekker weer, zo’n 24 á 25 graden dus ik had echt zin in iets luchtigs met een lekkere stretchbroek. A legging it will be! Maar mijn zwarte leggings konden echt niet met deze temperatuur en ik trok mijn donkerpaarse oude Bershka legging maar uit de kast. “Dan maar schijt hoor, ik trek gewoon wat aan.”dacht ik bij mezelf.

“Oh ja! Ik had vorig jaar ook nog een superleuke aviator zonnebril gekocht in de sale bij River Island.” Deze bril is trouwens naar mijn mening een budget versie van de Michael Kors Chelsea Aviator bril,  die nu overigens in de sale is (hier). Hoppa, in mijn tas gegooid want die zou vast nog van te pas komen!

Mijn moeder lag helemaal in de scheur toen ik met mijn oranje zonnebril op bij haar langs ging, haha. “Ja ma, ik hou van grote zonnebrillen, dat weet je toch?” Ze schrok meer van de kleur in combinatie met de grootte bleek achteraf…

Mijn outfitje is leuk geworden! Deze combi zal ik zeker vaker aantrekken. Wat vind jij ervan?

Mocht je het nou ook zo leuk vinden, vergelijkbare items vind je hier (zonnebril), hier /hier (varianten op mijn oversized blouse), hier (legging) en hier (tas).

Over mijn sneakers kun je hier lezen.

Liefs, Naaz

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *