Geen dag zonder lach

Smile, it’s a Sunnah! zei de tas van MiniHabibi tegen mij toen ik hem zag op haar Instagram. Er verscheen werkelijk meteen een lach op mijn gezicht  toen ik deze zag. Het leek mij meteen erg leuk om deze tas op te nemen in mijn Eid winactie. Daar lees je hier meer over.

Dit is overigens geen gesponsorde post, ik link de shop alleen zodat jullie weten waar ik deze leuke tas (zelf) heb gekocht.

Ik hou van stoffen tassen. Ze zijn beter voor het milieu, compact en nemen weinig ruimte in. Oh ja, ze staan ook zoveel beter bij je kleding dan plastic, papieren of boodschappentassen, vind je niet?

Maar goed, het was zulk lekker weer! Ik ben hier bij de SS Rotterdam op Katendrecht. Prachtig is het hier, vind je niet?  Ik hou ervan om met warme zomerdagen mijn midi rokken uit de kast te trekken en er lekker mee op mijn sneakers rond te dwarrelen. Nee, dat is niet helemaal waar eigenlijk. Ik trek ze ’s winters ook regelmatig uit de kast, hihi.

Deze stevige zwarte midi rok heb ik al een hele tijd terug online in de webshop van H&M gekocht. Het is van zwaar, stevig materiaal waardoor hij mooi klokkend blijft. Ik droeg het samen met mijn crèmekleurige effen blouse van Primark en mijn witte Lacoste sneakers. Die sneakers heb ik overigens al elf jaar! Ik weet nog heel goed dat ik ze in 2006 kocht, voordat ik op vakantie ging naar Suriname .

De zwarte rechthoekige handtas is van River Island en kocht ik zo’n zes weken terug in de sale. Hij was afgeprijsd naar  € 30,00. Superstevige tas, vind ik.  Ik neem deze tas vaak mee naar werk omdat ik er alles rechtopstaand in kan doen, if that makes any sense. Omdat de tas zo stevig is, blijft alles netjes op zijn plek. Laat mij nou net zo’n persoon zijn die dat nodig heeft. Ik vind namelijk echt nooit meer wat in mijn tas terug nadat ik het erin heb gegooid. Hopeloos dus, tot ik deze tas vond.

Vind je mijn outfit leuk en zoek je iets soortgelijks?

Klik dan hier, hier, hier, hier en hier. De tas met opdruk Smile, it’s a Sunnah! vind je hier.

 

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *