Een groene dag..

Er moest laatst echt weer een stuk van mijn haar af. Wie mij persoonlijk kent weet het wel, ik ben altijd bezig met verven. Altijd zwart, dan weer licht, het beschadigt dan door de blondering, terug naar zwart, spijt dat ik het toch weer zwart heb geverfd en dan begint het hele verhaal opnieuw. Zo gaat het al sinds mijn achttiende. Hopeloos…

Maar goed, naast al dat gedoe betekent het ook dat je haar sneller dood gaat, wat betekent dat ik echt weer mijn haar moest laten knippen. Ik besloot het dit keer kaarsrecht af te knippen. Waarom? Ik weet niet het, vind het gewoon mooi op dit moment. Ik moet zeggen dat mijn haar er wel gelijk weer een stuk voller uitziet. Ben er blij mee!

Op deze mooie lentedag belandde ik hier tussen het groen.  Het belangrijkste item is hier de mooie vintage tas die van mijn lieve moeder heb gehad. Hij is van haar geweest en ik mocht hem hebben. Ik ben er zo blij mee! Ik koester ieder afzonderlijk stuk wat ik van haar heb gehad en nog steeds krijg. Ze heeft een geweldige smaak. Alles wat zij heeft is tijdloos en chic. Ik ben verliefd op dit vintage handgeborduurde tasje! Verder droeg ik mijn groene oversized Zara trui, Zara choker en camelkleurige Van Haren enkelboots met sleehakjes.  Ook al scheen de zon nog zo mooi, ik was toch wel blij dat ik mijn dikke zwarte Superdry jas (hier) aanhad!

Ik heb op mijn gezicht de highlighting powder van Etos. Deze budget highlighter is zó fijn voor dagelijks gebruik! Op mijn lippen draag ik de True Colour matte lipstick in de kleur Heartbreaker (koop hier). Mijn wenkbrauwtjes zijn een beetje ingevuld met een wenkbrauwpotloodje van de Hema (koop hier) en mijn wimpertjes zijn gecoat met de L’oreal False Lash Superstar Red Carpet mascara (koop hier). Foundation is van Max Factor (Miracle Match) in de kleur Caramel.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *