Kruidvat Make Up 1 +1 gratis actie –

Zoals velen van jullie wel weten, heeft Kruidvat van tijd tot tijd de 1 + 1 gratis actie voor alle make-up. De laatste keer dat deze actie gold, heb ik meteen een aantal dingen ingeslagen, die ik graag met jullie wil delen. Ik heb deze keer nagellakjes gekocht, oogpotloodjes, foundation, concealer en lipgloss. In deze post zal ik kort aangeven wat ik allemaal heb gekocht, volledige reviews per product volgen nog. Let’s start!

De nagellakjes van Essence heb ik altijd fijn gevonden. Van de gel variant had ik alleen een roze, waarvan ik de naam even niet weet. Hij lakt fijn en dekt goed met twee lagen. Ik ga er vanuit dat het bij deze vier lakjes ook wel goed zit. We zullen het zien. In totaal heb ik vier lakjes gekocht: kobaltblauw, oudroze, zeegroen en zwart. Op de bon is alles aangeslagen met 50% korting, dus ieder item was de helft van de prijs, wat op 1 + 1 gratis komt.

 

Van links naar rechts:31 electriiiiiic – 73 more than a feeling – 64 island hopping – 46 black is black

 

Op naar één van mijn vaste foundations: Max Factors Miracle Match Foundation in de kleur 85 – Caramel. Deze is eigenlijk íets te donker voor mij, maar in combinatie met mijn L.A. Girl’s yellow corrector is het te doen in de zomer (wanneer ik wat donkerder ben dan in de winter). De dekking hiervan is heel goed en ik vind deze kleur ideaal voor mensen met een gele ondertoon, net zoals ik zelf heb. Als je een NC42 bent van Mac, zal deze foundation je goed bevallen. Ik krijg zelf ook altijd NC42 van Mac, maar net zoals deze is ook de NC42 toch nog iets te donker, vandaar dat ik het meng met de gele corrector van L.A. Girl. Waarom ik dan niet kies voor 1 lichtere tint? Omdat in beide foundations de lichtere kleur geen gele ondertoon heeft. Als jullie nog tips hebben, hoor ik het graag!

 

Max Factor Miracle Match foundation in  85 Caramel. Zoals ik net al aangaf, is mijn ideale corrector die ik trouwens ook als concealer gebruik, de yellow corrector van L.A. Girl. Ik moet hiervoor wel speciaal naar een verkooppunt van L.A. Girl of het online bestellen. Aangezien er op praktisch elke hoek wel een Kruidvat zit die Essence verkoopt, besloot ik om de gele liquid concealer in de kleur 20 Pastel Yellow van Essence, te proberen in de hoop dat deze even goed aanslaat. Het ziet er wel veel minder geel uit dat de L.A. Girl corrector dus ik ben erg benieuwd naar het resultaat hiervan!

 

Essence colour correcting liquid concealer in 20 Pastel Yellow

 

Van zwarte oogpotloodjes kun je er nooit teveel hebben! Ik heb daarom twee zwarte waterproof oogpotloodjes genomen, waarvan je er maar eentje op de foto ziet trouwens. Wit oogpotlood voor op de onderste waterlijn is voor mij net iets te fel bij dagelijks gebruik. Ik koos daarom voor nude potloodjes. Het oogt bij dagelijks gebruik en bij niet al te zware make-up looks, ook wat natuurlijker, vind ik zelf. De potloodjes zijn beiden long lasting, alleen moet je de extreme lasting variant zelf slijpen en de long lasting variant is een automatic pencil, altijd handig voor onderweg en als je geen puntenslijper bij de hand hebt.

 

van boven naar beneden: Essence long lasting eye pencil in 25 Say Hi Light – Essence Extreme Lasting waterproof eye pencil in 01 blacklove – Essence extreme lasting easy glide & waterproof eye pencil in 06 silky nude

 

Veel make-up merken kiezen er voor om in hun lente-/zomercollectie lipglosses op te nemen. Het oogt wat frisser en is wat lichter dan een lipstick. Essence heeft ook lipglosses die ik eerder niet heb gezien. Hoe “nieuw”ze zijn, weet ik eigenlijk niet. De lichtroze en bruinroze glosses vond ik wel wat om uit te proberen.

van links naar rechts: Essence Shine Shine Shine wet look lipgloss in 10 dress up our lips! & in 08 indie romance

 

Sla jij je drugstore make up ook altijd in bij dergelijke acties? Daar ben ik wel benieuwd naar. En zo ja, wat zijn dan de items die jij koopt?

Veel liefs, Naaz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *